Praktische info

Als uw kind bij ons op school komt heeft u vast veel praktische vragen. U vindt veel antwoorden op uw vragen in onze schoolgids. Onderstaand alvast een paar belangrijke zaken, die goed zijn om te weten als uw kind onze school bezoekt.

Brengen en halen: De leerlingen die met de taxi of met de fiets komen, komen via de hoofdingang van de school aan het Rembrandtpark. Leerlingen die met de auto gebracht worden worden bij de brugpoort aan de Frans Halslaan afgezet. Voor beide geldt dat er geen toezicht is voor 8.30.  Om 8. 30 uur wordt de brugpoort opengemaakt en is er ook bij het voorplein een medewerker die de leerlingen begroet en doorstuurt naar de klas. De lessen beginnen pas om 8.45 uur, de inlooptijd is tussen 8.30 en 8.45 uur.

Medicatie: Aan het begin van het schooljaar ontvangt een apart formulier waarop u kunt aangeven welke medicatie uw kind gebruikt. De medicatie wordt in de klas in een afgesloten trommel bewaart. Alleen de leerkracht kan daarbij. Wanneer de medicatie verandert vragen wij u dit direct door te geven aan de leerkracht.

AVG: Aan het begin van het schooljaar vragen we uw toestemming voor een aantal zaken, zoals bv. toestemming voor het gebruik van fotomateriaal.

Nieuwsflits: In onze maandelijkse nieuwsflits wordt u op de hoogte gebracht van de laatste schoolnieuwtjes.